Akademia wieprzowiny
Odcinek 1
Chrupiące sałaty z grillowanym schabem, marynowane w imbirze z olejem sezamowym
https://youtu.be/XbOyO7e1ZAM
Odcinek 2
Ozory wieprzowe z warzywami okopowymi w sosie chrzanowym
https://youtu.be/W6pgVXpjXHk
Odcinek 3
Pieczona golonka wieprzowa z palonymi ziemniakami i sałatką z ogórka
https://youtu.be/_0j2o5q8pKs
Odcinek 4
Pieczone policzki wieprzowe z konfiturą z czerwonej cebuli i puree ziemniaczane z tymiankiem
https://youtu.be/Tw43YIpUIHI
Odcinek 5
Drożdżowe bułki z wolno pieczoną szarpaną wieprzowiną z sosem z wędzonej śliwki
https://youtu.be/vscHkfgyawU
Odcinek 6
Tagiatelle z smażoną wątróbką, warzywami i parmezanem
https://youtu.be/a_CZsgjFt1M
Odcinek 7
Polędwiczka wieprzowa sous vide w ziołowej panierce z czerwoną kapustą i mini kluskami
https://youtu.be/Hz3fy8Pexds
Odcinek 8
Pieczony mostek wieprzowy faszerowany pieczarkami z kaszą pęczak z warzywami
https://youtu.be/I66yPbTtGBA
Odcinek 9
Boczek wieprzowy sous vide z sosem z czerwonego wina
https://youtu.be/NcZdPutRfnY